voorpagina ● landenlinks  ● contact

landen informatie
Informatie over alle landen ter wereld vind je op www.landen.net

handige informatie

auto huren
bagage
beoordelingen
feestdagen
fotograferen
informatie
parkeren bij Schiphol
praktische tips
reisstekker
reisverzekering
schoolvakanties
vakantie
vertragingen en annuleringen
visum
vliegtickets
weer & klimaat


stockfoto's
Stockfoto's zijn foto's die door fotografen te koop aangeboden worden. De foto's zijn gemaakt met als doel om ze te verkopen. Meestal gebeurt dit via stockfotosites of websites waarbij je in de database van meerdere aanbieders kunt zoeken naar geschikte foto's.

Stockfoto's kopen

De foto's van de site www.landen.net die door dimi3 gemaakt zijn zullen op termijn te koop aangeboden worden via één of meerdere stockfotosites. Informatie over prijzen, voorwaarden en rechten zal hier in een later stadium te vinden zijn.

De stockfoto's zullen aangeboden gaan worden op basis van royalty-free, waarbij er dus eenmalig een bedrag betaald wordt en de foto door de betreffende koper vrijwel onbeperkt gebruikt mag worden. De foto's worden niet-exclusief verkocht, waardoor een foto meerdere keren verkocht kan worden.

Nu al interesse in foto's?
De foto's op deze site die door dimi3 gemaakt zijn (staat eronder vermeld) zijn nu al te koop. Voor een prijsopgave mail naar dimi3.nl apestaartje gmail.com

wie is Dimi3?
Dimi3 is een reisjournalist die vanuit een ander beroep is begonnen met het verzamelen van informatie over landen en steden, het fotograferen op reis en het verwerken van tekst en foto's binnen eigen websites en reisgerelateerde blogs die in samenwerking met anderen gevuld worden.
Het fotograferen is uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby, waardoor het maken van reisfoto's een bron van inkomsten is gaan worden.
meer over stockfoto's
... meer handige sites

© landen.net ● ons cookiebeleid

kies je bestemming


zoeken

Aangepast zoeken

aanbiedingen